thumb2

13 rendezvény összesen 25 műszeres zajmérés eredményét mutatta be prezentációjában Kvojka Ferenc. Ezzel képet kaphatunk a zenés műsoros gyermek-rendezvényeken részvevő személyeket érő zajterhelésről.

Letöltés
thumb2

Milyen folyamatok mennek végbe fülünkben egy koncert során? Mi az a "zajcsipke"? Ezekre a kérdésekre válaszol Dr. Tamás László.

Letöltés
thumb2

Szembesíteni kell az embereket olyan események veszélyességi fokával, melyeket látogatnak. Biztosítani kell számukra, hogy saját maguk is meg tudnak győződni, hogy van-e veszély. De kiválthatja-e a mobiltelefonunk a zajmérőt? Mobiltelefonos zajmérés lehetőségeiről és korlátairól beszél Márki Ferenc.

Letöltés
thumb2

A gyermekek hallásának védelmét Magyarországon jelenleg semmilyen szabályozás nem biztosítja. Az Akusztikai Osztályközi Állandó Bizottság szakértői csoportokat alakított ki vezető szakemberek bevonásával, akik széleskörű kutató, felmérő munkába kezdtek. A törvényelőkészületi munkáról tartott előadást Dr. Vicsi Klára. További információ olvasható itt.

Letöltés

Elérhetőség

1117. Budapest XI.,
Magyar tudósok körútja 2.

E-mail: kapcsolat@ovdafuled.hu
Honlap: ovdafuled.hu

Fontos

A témával kapcsolatos észrevételeket, megfigyeléseket szívesen látjuk. A leveleket a kapcsolat@ovdafuled.hu címre várjuk.