Írj nekünk bátran!Olvasóink küldték

 • Green Day koncert

  Június 18-án rendezték a Green Day koncertet a Papp László Budapest Sportarénában. A koncert maga kifejezetten színvonalas volt és látványos, a hangerő viszont 50 méterre a színpadtól is hangosnak tűnt. Az Androidra is letölthető Physics Toolbox Suite-ban van egy Hangerő-mérő, amely nem hitelesített, de folyamatosan 90 dB körüli értéket mutatott. A koncertet pirotechnika kísérte az élmény fokozása érdekében, közben hangrobbanások színezték a hangélményt véletlenszerű időpontokban, amelyek szinte fájdalmat okoztak, ismétlem: 50 méterre a színpadtól!

  2017 jún. 19.
 • Jégbe zárt világ

  2017.április 13.-án a Fővárosi Nagycirkuszban tartott Jégbe zárt világ című előadásra váltottunk 2 felnőtt és 2 gyerek részére jegyeket 15 órai kezdettel. A jegyek prémium kategóriások voltak a bal oldali erkély ülés 3. sor 13-16 székre szóltak. Az előadás fülsiketítően hangos volt, ami már annyira zavaró volt, hogy arra gondoltam ott hagyom az előadást, amit a gyerekek miatt nem tettem meg. Az előadás végén több gyerektől hallottam, ahogy panaszkodnak a szüleiknek, mert zúg a fülük. Egy ilyen zárt, kör alakú helyen ahol a falakról is visszaverődik a hang, nem értem miért kell iszonyú hangerőt alkalmazni. A gyerekkoncerteket is túlhangosítják, de az már tényleg érthetetlen, hogy ahol a látvány a fontos miért kell az eltúlzott hangerő.

  2017 máj. 27.

Kapcsolat

  A témával kapcsolatos észrevételeket, megfigyeléseket szívesen látjuk.

 • +36 30 86 25 973
 • kapcsolat@ovdafuled.hu
 • http://ovdafuled.hu/
 • Levelezési cím: 1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2.

Elérhetőség

1117. Budapest XI.,
Magyar tudósok körútja 2.

E-mail: kapcsolat@ovdafuled.hu
Honlap: ovdafuled.hu

Fontos

A témával kapcsolatos észrevételeket, megfigyeléseket szívesen látjuk. A leveleket a kapcsolat@ovdafuled.hu címre várjuk.